آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود FOR DUMMIES

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود for Dummies

Blog Article

افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کرده‌ایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانی‌شدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما در مورد ژنتیک بیماری های خودایمنی می دانیم، سایر عواملی که می توانند باعث ایجاد خودایمنی شوند و اقداماتی که در صورت افزایش خطر ابتلا می توانید انجام دهید، مقاله ما ر ا بخوانید.

ما در این مقاله قصد داریم به هر آنچه که در خصوص علل افت فشار خون باید بدانید اشاره کنیم.

بیماری‌های عصبی مانند پارکینسون، صرع، اسکلروز چندگانه و بیماری‌های مرتبط با نخاع

دانشمندان مدت‌ها است که در مورد درمان قطعی قند خون با استفاده از دستگاه‌های قابل کاشت برای مدیریت دیابت نوع ۱ بدون نیاز به تزریق منظم انسولین تحقیق کرده‌اند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که این دستگاه از سلول‌های بتای پانکراس بدن در برابر حمله ایمنی تا ۶ ماه محافظت می‌کند.

عروق لنفاوی: شبکه‌ای از کانال‌ها در سراسر بدن هستند که لنفوسیت‌ها و مایع لنف را در سراسر بدن به گردش در می‌آورند.

بیماری‌های عفونی در بدن توسط باکتری‌ها، ویروس‌ها، قارچ‌ها، انگل‌ها و سایر پاتوژن‌ها ایجاد می‌شوند. پاتوژن‌ها سلول‌ها و ارگانیسم‌های کوچکی هستند که معمولا به وسیله سرفه، عطسه یا تماس‌های بدنی بین افراد انتقال می‌یابند، همچنین گاهی این عوامل بیماری‌زا با آلودگی‌ آب‌های آشامیدنی، انتقال خون و مایعات بدنی درمان خارش مقعدی دکتر خیراندیش نیز از فرد به فرد دیگر سرایت می‌کنند.

عوامل محیطی مانند گرما، خستگی شدید، خوابیدن زیاد، افت فشارخون ناگهانی و افزایش فشارخون هنگام تغییر وضعیت بدن

نگین گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ در ۲:۱۶ ق٫ظ سلام شما حتما به به دکتر آنکولوژی مرتجعه بکنید

افزایش دما می‌تواند سرعت رشد و تکثیر پاتوژن را کاهش دهد و در این حالت سیستم ایمنی با سرعت بیشتری به مقابله با عوامل عفونی می‌پردازد.

هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.

ضربه‌ای که منجر به خونریزی داخلی یا خارجی می‌شود، قرارگرفتن در معرض یک آلرژن (همچون نیش حشره)، کم‌آبی شدید و

با علائم دیابت بیشتر آشنا شوید

Report this page